Hyvän Olon Päivä

Suunnittelimme ja toteutimme Op-Pohjolan Hyvän olon päivän Espoon Ratiopharma-areenalla. fundas iphone 7 8 plus 400 innokasta liikkujaa nautti hyvän olon messujen antimista, custodia cover iphone hieronnoista, fundas iphone 7 8 se2020 ja laadukkaista uusien urheilulajien kokeiluista. fundas huawei p30 pro Zumba, fundas huawei p9 lite Paula Heinosen luennot ja erilaiset uutuuspyörät nousivat Hyvän olon päivän vetonauloiksi. Eikä pidä unohtaa hyvänolon messujen tarjontaa ja konsertin Neumannia ja drag queen Miss Divetiä! Kokonaisuus oli onnistunut ja täytti asiakkaan odotukset. fundas huawei p30 pro -Akrobaatti.fi- “Haluan omasta puolestani kiittää teitä Hyvän Olon päivän järjestämisestä! Päivän ohjelma oli mielenkiintoinen ja mieleenpainuva, ja ilta sujui mainiosti ja minulle on tullut paljon hyvää palautetta tapahtumasta.