Valitse listan tyyli

Archive for August, 2010

Kolmimetrinen Ilmapallotaikuri

Kolmimetrinen ilmapallotaikuri lastentapahtumien vetonaula.

Tulivälineiden Kokeilupaja

Tulivälinepaja on kestosuosikki Akrobaatti.fi tuotevalikoimassa. Tulitemppuja voidaan nyt kokeilla turvallisesti ammattiohjaajan opastuksella.

Pelon Voittaja

Pelon Voittaja on itsensävoittamis idealla toteutettu uudenlainen elämyspäivä. Valittavanasi on toinen toistaan unohtumattomampia kokemuksia tulenpuhalluksesta tulisilla hiilillä kävelyyn.

Taikuri

Close up taikurit luovat tunnelmaa erilaisin pienin jekuin juhlijoiden keskuudessa,

Pariakrobatiashow

Osmon ja Kristiinan vuosien esiintymiskokemus näkyy varmuutena ja pilkkeenä silmäkkulmassa. fundas iphone xr Pariakrobatiashow on täynnä vauhtia ja huumoria ja muuntuu helposti aikuisten ja lasten

Puujalkahahmot kolmimetrisinä tunnelmanluojina

Kolmimetriset Puujalkahmot toimivat monenlaisina tunnelmanluojina. fundas huawei p smart 2019 fundas huawei

Henkilöstöjuhlat

Huolenpito omasta henkilöstöstä antaa pitkällä juoksulla tuottavampia työntekijöitä. Oli kyseessä pikkujoulut, palkitsemiset, vuosijuhlat tai virkistyspäivät, ideoimme uusia, tuoreita ja mielenkiintoisia toteutuksia yhdessä asiakkaan kanssa. Erilaiset teemajuhlat ovat kasvattaneet suosiota viimevuosina. Klikkaa lisää katsoaksesi teemajuhliemme trailerit.

Canon asiakastilaisuus

Canonin jälleenmyyjien Ilta Wild West teemalla! Ilta oli onnistunut ja asiakkaat saivat muistoksi omalla kuvalla varustetun ison A1 kokoisen "wanted" julisteen.

Kokoukset

Tarjoamme teille kokonaisvaltaista kokouksen hallintaa, jossa tuotetaan uniikkeja ratkaisuja kokouksen tavoitteiden saavuttamiseksi.